Decco Line

Dekorativni kamen za vanjsku i unutrašnju montažu

Firma „Hidro Line“ sa otvorenom poslovnicom „Decco Line“ je prva na BiH prostorima koja se bavi proizvodnjom dekorativnog kamena po Italijanskoj recepturi.

Poslovnica „Decco Line“ je počela sa radom 2016. godine i trenutno ima 10 zaposlenika.

Dekorativni kamen se deseteljećima koristi u arhitekturi za izgradnju modernih i urbanih građevina, kao i za uređenje dvorišta. Riječ je o potpuno novom sistemu oblaganja, jednako prikladan za interijere i eksterijere.

Decco Line u izradi kamena koristi samo prirodne boje i materijale tako da obloge čine dugotrajno lijepim poput pravog kamena.

Naša proizvodnja obuhvata 10 modela dekorativnog kamena u 19 različitih nijansi boja. Pored dekorativnog kamena proizvodimo imitaciju stare cigle u više nijansi boja. Novitet u našoj proizvodnji su gazišta za stepeništa sa pratećim pročeljima i njih proizvodimo u 4 različite nijanse boja.

Važno je napomenuti da svaki model dekorativnog kamena u svim nijansama posjeduje svoj ugaoni elemenat kako bi samu ugradnju dekorativnog kamena učinili bržim i lakšim.

HIDRO LINE d.o.o. je društvo sa višegodišnjom tradicijom pružanja usluga ugradnje i prodaje vodomaterijala, sanitarije i keramike te izradi vodoinstalacija, kanalizacione mreže – PP mreže unutar i oko poslovnih i stambenih jedinica. U našoj dugogodišnjoj tradiciji stoje hiljade hidroinstalacija širom naše opštine, kantona i države.

Firma je osnovana početkom 2005 godine sa sjedištem u Kraševu, Općina Tešanj. Trenutno zapošljava 20 radnika što u proizvodnji dekorativnog kamena, što na vršenju usluga prodaje i ugradnje vodomaterijala.

Više